Welkom

Beste bezoekers,


Soms willen jullie wel eens een vlieg zijn in de klas van jullie kleuter, en dat gevoel wil ik jullie een klein beetje geven via deze blog.

Ik wil jullie op deze blog een kijk geven in onze klas, waar jullie kleuter zich een hele dag bezighoudt en over wat hij/zij allemaal leert. Veel kijkplezier!


Juf Ines

vrijdag 3 april 2020

Boodschap van de juf - Fijne paasvakantie

Dag lieve ouders, mama's en papa's,

Het is vrijdag en de paasvakantie staat voor de deur. Daarom een boodschap voor jullie in het filmpje.


Bedankt aan de mama's en papa's om de taak van juf of meester op zich te nemen. Nu het paasvakantie is kunnen jullie genieten van wat extra rust. Laat de dagelijkse werkbladen en oefeningen even zo en maak het gezellig. Ga samen wandelen, kook een lekker gerechtje, speel samen of kijk samen gezellig tv.

Bedankkaart met tekst bedankt en rood | Kaartje2go
Het is een lastige periode maar probeer er samen toch een leuke vakantie van te maken. Vier met jullie gezin Pasen, laat jouw kleuter het eten eens kiezen, speel samen spelletjes in de tuin zoals tikkertje of verstoppertje. Doe activiteiten die jullie de voorbije weken niet deden om het op deze manier toch wat meer te laten voelen als vakantie.

In dit bericht wil ik ook een oproep doen om de klasblog te blijven volgen en zeker ook Smartschool en onze website van de school te bekijken. Wij weten op dit moment nog niet of de scholen na de vakantie terug open zullen gaan. Daarom wordt er momenteel gewerkt aan verschillende scenario's. Wij houden jullie via de blog, schoolsite en Smartschool op de hoogte.

Maar nu is het echt tijd om te genieten van de vakantie. Hou het veilig en gezond en hopelijk tot snel!
Franciscus: Fijne paasvakantie!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten