Welkom

Beste bezoekers,


Soms willen jullie wel eens een vlieg zijn in de klas van jullie kleuter, en dat gevoel wil ik jullie een klein beetje geven via deze blog.

Ik wil jullie op deze blog een kijk geven in onze klas, waar jullie kleuter zich een hele dag bezighoudt en over wat hij/zij allemaal leert. Veel kijkplezier!


Juf Ines

vrijdag 23 november 2018

Naar de postbus

Deze week hebben alle kleuters een mini-kleurplaat ingekleurd voor de verjaardag van Sinterklaas. Daar hebben we een grote tekening van gemaakt. Bij die tekening schreven we nog een brief. Dat ging in een omslag en stuurden we naar Sinterklaas. Om die brief op te sturen moesten we op zoek naar een rode brievenbus van Bpost.

Samen met de klas van juf Nathalie gingen we op vrijdag 23/11/2018 op stap. Er waren enkele kleuters die deze brievenbus heel snel vonden. Hieronder kunnen jullie de foto's van onze tekening en de uitstap bekijken. 👇



























Niama was de helpende hand. Zij mocht vandaag de brief in de brievenbus steken.






















Willen jullie ook een brief naar Sinterklaas sturen? Op de website van Bpost vinden jullie meer info. Opgelet! Je kan tot 29 november 2018 een brief sturen. Snel zijn is de boodschap 😉

Geen opmerkingen:

Een reactie posten