Welkom

Beste bezoekers,


Soms willen jullie wel eens een vlieg zijn in de klas van jullie kleuter, en dat gevoel wil ik jullie een klein beetje geven via deze blog.

Ik wil jullie op deze blog een kijk geven in onze klas, waar jullie kleuter zich een hele dag bezighoudt en over wat hij/zij allemaal leert. Veel kijkplezier!


Juf Ines

dinsdag 22 oktober 2019

Boswandeling op dinsdag 22 oktober 2019

Vandaag maakten we een boswandeling. In het bos zagen we veel paddenstoelen. Er waren roze, witte, gele en bruine paddenstoelen te zien. We zagen er ook die in een kring rond een boom stonden. Dit noemen we een heksenkring. Verder zagen we wormen, slakjes en vogels in het bos.

Onderweg keken we heel goed uit, want misschien woont de Gruffalo wel in ons bos! 😲 We vonden wel zijn grot. Maar de gruffalo zelf was niet thuis. Verder in het bos zagen we ook een uilenhuis. Mochten we spelen op een grote berg en moesten we over een klein smal padje wandelen.  De kleuters kregen even tijd om in het bos te spelen. Ze konden zich uitleven met takken, bladeren en boomstammen. De juffen werden getuige van hele sterke kleuters die mooi konden samenwerken. Zij waren zo sterk dat ze een hele dikke tak konden vasthouden.

Bekijk de foto's om ons plezier in het bos te bewonderen.



























































Geen opmerkingen:

Een reactie posten