Welkom

Beste bezoekers,


Soms willen jullie wel eens een vlieg zijn in de klas van jullie kleuter, en dat gevoel wil ik jullie een klein beetje geven via deze blog.

Ik wil jullie op deze blog een kijk geven in onze klas, waar jullie kleuter zich een hele dag bezighoudt en over wat hij/zij allemaal leert. Veel kijkplezier!


Juf Ines

maandag 12 maart 2018

Thema carnaval 5 - 9 maart 2018


Afbeeldingsresultaat voor carnaval halle afficheCarnaval! Tijd om gek te doen en ons te verkleden. We zijn het thema "Carnaval" begonnen met een gekkehoedendag. Er waren prachtige exemplaren. Zo had Jesse een kip op zijn hoofd, Siene een olifant en Kaat een flamingo.

Tijdens dit thema konden de kleuters zelf foto's nemen met een digitaal fototoestel. De poppenhoek werd omgetoverd tot de fotohoek. Daar konden de kleuters zich verkleden en door iemand anders laten fotograferen.

De tweede dag was gekkeharendag. De kleuters mochten eens iets anders doen met hun haar of een pruik dragen. Ook hier hebben we gelachen, gelukkig konden we elkaar toch nog herkennen. 

De derde dag was gekkebrillendag. Lou gebruikte recuperatiemateriaal om van een gewone bril een gekke bril te maken. Er waren leuke maskers, mooie zonnebrillen enzovoort.

Op donderdag vierden we de verjaardag van Kaat. Een dag vroeger dan normaal, want eigenlijk verjaarde ze op vrijdag 9 maart. In de namiddag was er een leuke verrassing. We brachten een bezoek aan de kermis en mochten 3 ritjes maken op de molen. Wat was dat leuk!

En dan vrijdag... De dag waar de kleuters weken op gewacht hebben. Carnaval op school!
In de voormiddag kregen we bezoek van de Gilles. En 's middags aten we samen frietjes. In de namiddag was er een modeshow in de turnzaal en dansten we voor publiek. De mama's, papa's, oma's, opa's enz. werden uitgenodigd om een kijkje te komen nemen.

Hebben jullie nog niet genoeg gezien? Bekijk dan het filmpje met de foto's van de voorbij week.


Geen opmerkingen:

Een reactie posten