Welkom

Beste bezoekers,


Soms willen jullie wel eens een vlieg zijn in de klas van jullie kleuter, en dat gevoel wil ik jullie een klein beetje geven via deze blog.

Ik wil jullie op deze blog een kijk geven in onze klas, waar jullie kleuter zich een hele dag bezighoudt en over wat hij/zij allemaal leert. Veel kijkplezier!


Juf Ines

donderdag 11 januari 2018

Thema: Hoeveel nachtjes tot Kerstmis?

Van 10 december tot 22 december hebben we in de klas afgeteld naar Kerstmis. Elke dag mocht een kleuter een vakje inkleuren op de aftelkalender en telden we samen hoeveel keer we nog moesten slapen.

We versierden de Kerstboom, maakten een nieuwjaarsbrief, we maakten Kerstkaartjes, in de poppenhoek konden we ons verkleden. We konden Kerstbomen bouwen en sommigen zelf omver gooien. We luisterden naar het verhaal "Hoeveel nachtjes tot Kerstmis?" en natuurlijk ook het Kerstverhaal. We maakten cadeautjes en pakten ze in. En ook in dit thema mocht een leuke schrijfdans niet ontbreken!

Een dans met de gekke Kerstman tussendoor en we sluiten het thema af met een Kerstviering en kerstfeestje in de klas. Heerlijk samen genieten en dan de vakantie in!


Geen opmerkingen:

Een reactie posten